Suché objemové prísady do boilies mixov ....
Popis Objemové Prísady do Boilies Nikl 500gr
Suché objemové prísady do boilies mixov.
glutén
Lepok (glutén) je hlavný proteín pšeničného zrna. Je to jeden z mála dobre stráviteľných rastlinných proteínov. Glutén po pridaní tekutiny bobtná, vstrebáva ju a vďaka svojej štruktúre pevne viaže. Na lepku z veľkej časti závisí aj kvalita vypracovaného cesta, teda jeho pružnosti, pevnosti a ťažnosti. Lepok je vyhľadávaným komponentom najmä pre jeho vynikajúce pojivé vlastnosti. Odporúčané dávkovanie je max. 15%.
mleté konope
Atraktívny prísada do boilies. Pre vysoký obsah tukov možno konope veľmi ťažko pomlieť v domácich podmienkach tak, aby ste z konope nemali kašu. Naša mleté konope je špeciálnou technológiou len drvené bez narušenia atraktívneho konopného kľúčika. Odporúčané dávkovanie max. 30%.
Mleté konope pražené
Pražené mleté konope je skvelou prísadou do mnohých boilie mixov a to najmä vďaka svojej výbornej chuti a vôni.
pšeničné klíčky
Patrí medzi najcennejšie a najhodnotnejšie produkty vyrábané z pšenice. Obsahujú proteíny, balastné látky, škrob, olej, vitamíny, minerálne látky a stopové prvky. Má vyvážený pomer výživných a aktívnych látok. Vďaka tomu sa prítomné vitamíny a minerály v organizme dobre vstrebávajú. Vďaka obsahu špecifických tráviacich enzýmov podporujúcich trávenie zvyšujú chuť do jedla. Odporúčané dávkovanie max. 20%.
semolina
Vyrába sa z tvrdých pšeničných zŕn tej najkvalitnejšej tzv. Sklovité pšenice. Obsahuje vysoký obsah lepku (gluténu), ktorý zaručuje jej výborné pojivé vlastnosti. Semolina je vyhľadávaným komponentom do suchých zmesí. Odporúčané dávkovanie max. 25%.
sójová múka
Sójová múka nemá rovnaké vlastnosti ako pšeničné múky. Neobsahuje lepok (glutén) a škrobu obsahuje len nepatrné množstvo. Zo samotnej sójovej múky sa cesto veľmi ťažko vypracováva. Pridaním sójovej múky do suchej zmesi sa zvýši nutričná hodnota, predĺži doba trvanlivosti v čerstvom stave a zlepší sa mechanické vlastnosti cesta (jeho plasticita a elasticita). Dôležité upozornenie !! Sójová múka obsahuje enzýmy inhibujúce (spomaľujúce) trávenie proteínov. Z toho dôvodu sa odporúča sójovou múku kombinovať s tepelne upravenou múkou. Odporúčané dávkovanie max. 25%.
repkový šrot
Mletím repkového semienka na rôznu hrubosť dostávate atraktívnu prísadu do boilies. Náš šrot je vyrábaný zo semien obsahujúce olej aj zo semien ktoré sú už zbavené oleja. Táto hrubá múka je dosť aromatická. Pridaním zvyšujete hrubosť boilies a jeho lekáž. Odporúčané dávkovanie max. 25%.
Objemové Prísady do Boilies Nikl 500gr
-
3,66 €Zľava 3% po prihlásení
-
6,34 €Zľava 3% po prihlásení
-
4,13 €Zľava 3% po prihlásení
-
Príchuť PšeniceBalenie 500grTyp Přísady1,79 €Zľava 3% po prihlásení
-
2,72 €Zľava 3% po prihlásení
-
2,72 €Zľava 3% po prihlásení
- Výrobca Nikl
- Záruka 24 mesiacov
Suché objemové prísady do boilies mixov ....
Popis Objemové Prísady do Boilies Nikl 500gr
Suché objemové prísady do boilies mixov.
glutén
Lepok (glutén) je hlavný proteín pšeničného zrna. Je to jeden z mála dobre stráviteľných rastlinných proteínov. Glutén po pridaní tekutiny bobtná, vstrebáva ju a vďaka svojej štruktúre pevne viaže. Na lepku z veľkej časti závisí aj kvalita vypracovaného cesta, teda jeho pružnosti, pevnosti a ťažnosti. Lepok je vyhľadávaným komponentom najmä pre jeho vynikajúce pojivé vlastnosti. Odporúčané dávkovanie je max. 15%.
mleté konope
Atraktívny prísada do boilies. Pre vysoký obsah tukov možno konope veľmi ťažko pomlieť v domácich podmienkach tak, aby ste z konope nemali kašu. Naša mleté konope je špeciálnou technológiou len drvené bez narušenia atraktívneho konopného kľúčika. Odporúčané dávkovanie max. 30%.
Mleté konope pražené
Pražené mleté konope je skvelou prísadou do mnohých boilie mixov a to najmä vďaka svojej výbornej chuti a vôni.
pšeničné klíčky
Patrí medzi najcennejšie a najhodnotnejšie produkty vyrábané z pšenice. Obsahujú proteíny, balastné látky, škrob, olej, vitamíny, minerálne látky a stopové prvky. Má vyvážený pomer výživných a aktívnych látok. Vďaka tomu sa prítomné vitamíny a minerály v organizme dobre vstrebávajú. Vďaka obsahu špecifických tráviacich enzýmov podporujúcich trávenie zvyšujú chuť do jedla. Odporúčané dávkovanie max. 20%.
semolina
Vyrába sa z tvrdých pšeničných zŕn tej najkvalitnejšej tzv. Sklovité pšenice. Obsahuje vysoký obsah lepku (gluténu), ktorý zaručuje jej výborné pojivé vlastnosti. Semolina je vyhľadávaným komponentom do suchých zmesí. Odporúčané dávkovanie max. 25%.
sójová múka
Sójová múka nemá rovnaké vlastnosti ako pšeničné múky. Neobsahuje lepok (glutén) a škrobu obsahuje len nepatrné množstvo. Zo samotnej sójovej múky sa cesto veľmi ťažko vypracováva. Pridaním sójovej múky do suchej zmesi sa zvýši nutričná hodnota, predĺži doba trvanlivosti v čerstvom stave a zlepší sa mechanické vlastnosti cesta (jeho plasticita a elasticita). Dôležité upozornenie !! Sójová múka obsahuje enzýmy inhibujúce (spomaľujúce) trávenie proteínov. Z toho dôvodu sa odporúča sójovou múku kombinovať s tepelne upravenou múkou. Odporúčané dávkovanie max. 25%.
repkový šrot
Mletím repkového semienka na rôznu hrubosť dostávate atraktívnu prísadu do boilies. Náš šrot je vyrábaný zo semien obsahujúce olej aj zo semien ktoré sú už zbavené oleja. Táto hrubá múka je dosť aromatická. Pridaním zvyšujete hrubosť boilies a jeho lekáž. Odporúčané dávkovanie max. 25%.
6 dôvodov, prečo
nakúpiť u nás
Spoznajte nás
-
Doprava pri nákupe od 70 € zadarmo
-
Založené v roku 2000 - tradícia predaja už 24 rokov
-
Benefity pre stálych aj nových zákazníkov
-
Možnosť vrátenia tovaru do 30 dní
-
Najširší sortiment - v ponuke viac ako 100 000 produktov
-
Rybolovu rozumieme - v teame je aj majster sveta